***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Борисов: Развеждаха ме като мечка по прокуратурите, за да ме питат за сватби. България покривала 1/3 от мунициите за Украйна


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 5 юли   

 

„ Въпреки че ме накараха да кажа, че няма да разясня развеждането ми като мечки по прокуратурите - в единия случай ме питаха дали съм чел вестник „ Марица " и списание „ Лайфстайл " и какво съм имал поради, че след 5 години ще се оженя. Във Върховен касационен съд пристигнаха трима прокурори и ме попитаха за какво съм изискал оставката на Гешев “, разкри той.

***

Според западни медии страната ни е един от най-големите снабдители на муниции за Украйна през трети страни. 

След началото на войната България е покривала 1/3 от мунициите, нужни на Украйна, заяви немското издание Die Welt, а държавното управление в Киев удостовери тайната военна помощ.

***

Днес се навършва тъкмо една година от злополуката, породена от Георги Семерджиев, при която починаха две млади дами.

***

По случай празника ще бъдат наградени и чиновници, постигнали високи професионални резултати.

***

Все по-популярната проруска партия " Възраждане " атакува офиси на Европейския съюз в София, физически блокира депутати в Народното събрание, заплашва хора на прайд събития и приканва враговете на съветския президент Владимир Путин да бъдат заличени – и какво се случва? Почти нищо, заключава през днешния ден " Политико ".

Същото може да се каже и за серията от мистериозните детонации в оръжейни заводи – произшествия, които са под интензивно наблюдаване, до момента в който София усилва оръжейното произвеждане за експорт за Украйна. Въпреки че това може да са съветски офанзиви на българска територия, проверяващи в София са упреквани, че бездействат от години.

***

***

Светът е изгубил 68% от дивите животни за по-малко от 50 години. Ключов фактор за това са закононарушенията против дивата природа, които водят до загуба на биоразнообразие. Липсата на задоволително мониторинг обаче оставя множеството случаи неразкрити.

***

***

***

***

Израелската войска нанесе удари по Ивицата Газа рано сутринта през днешния ден, откакто през вчерашния ден вечерта от линията бяха изстреляни пет ракети към региона на Сдерот в Южен Израел, единствено няколко часа откакто Израел изтегли силите си от Дженин, заяви вестник „ Джерузалем пост “.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР